İnternet gazeteciliği artık bir çatı altında

İnternet gazeteciliği artık bir çatı altında

GAZETE RİZE - TİGADER kurucularından Hasan Kansızoğlu internet gazeteciliği artık bir çatı altında TİGADER kurucularından Hasan Kansızoğlu internet gazeteciliği artık bir çatı altında dedi.

Kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan ve internet gazetecilerini bir çatı altında toplamayı hedefleyen Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği kurucularından Hasan Kansızoğlu yaptığı açıklamada: "Uzun zamandır alt yapısına büyük emekler verilerek kurduğumuz kısa adi TİNGADER Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneğimiz hizmete başlamıştır.

Siyasetten, sağlıktan, tarımdan, ekonomiden, tarihten, akademisyen ekibiyle yola çıktığımız bu hizmet yolu her zaman tarafsız olması gerekenleri dile getirmek doğruyu her zaman savunan çizgisinden asla taviz vermeden hizmete başlamıştır. Yerelde İlçe ve İllere Genelde Türkiye'mize hayırlı olsun. Basın tecrübe edinmeme 3 yıldır şahsımdan basın olarak yardımcı olan Trabzon Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti üyesi olmam ve yapılan genel kurulda da yönetim kurulunda bulunmama destek olan cemiyet başkanımız Hakkı Emiroğlu'na ve yönetim kurulu arkadaşlarıma kıymetli dostum Muammer Baloğlu'na TİNGADER Karadeniz bölge temsilcisi gazeteci Aslan Yeşilyurt’a teşekkür ederim. TİNGADER (Tüm İnternet Gazeteciliği Ve Gazeteciler Derneği)nin tek amaç tek niyet sizlerin sesi olmak adına hizmet etmek. TİNGADER (Tüm İnternet Gazeteciliği Ve Gazeteciler Derneği) ile Trabzon Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti'le birlikte çalışarak güzel işlere imza atacağız. Hem cemiyetimiz hem de TİNGADER derneğimizle sadece ülkemizde değil tüm dünyada ses getireceğimize inancımız tamdır” dedi.