TİNGADER (İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği) Yönetimi, Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Metin Akay’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. 

Genel Başkan Mehmet Ali Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk ve Genel Sekreter Hasan Sadi Kahyaoğlu’ndan oluşan TİNGADER heyeti, ziyaret sırasında dernek hakkında Metin Akay’a bilgi verdiler. 

TİNGADER Genel Başkanı Çelik, söz konusu derneği, İnternet Gazeteciliği’nin sorunlarını masaya yatırmak ve çözüm bulmak amacıyla 07 Ağustos 2019 tarihinde kurduklarını söyledi. 

Genel Başkan Yardımcısı Aktürk ise, 10 ile temsilci atadıklarını ve bu sayıyı çok yakın zamanda 2’ye 3’e katlamak için çalıştıklarını anlattı. 

Genel Sekreter Kahyaoğlu da, Türkiye genelinde teşkilatlandıktan sonra “Türkiye” ismini almak için İçişleri Bakanlığı’na müracaatta bulunacaklarını kaydetti. 

Isparta Emniyet Müdürü Metin Akay ise, nezaket ziyaretinde bulunan TİNGADER heyetine teşekkür ederek, Isparta’nın huzuru ve güveni için gayret ettiklerini söyledi. Isparta’nın birçok kente göre çok daha güvenli ve huzurlu olduğuna dikkat çeken Metin Akay, bu özelliğin devamı için Emniyet Teşkilatının üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Rate this item
(0 votes)
Read 861 times Last modified on May 06, 2023